El Govern balear assumeix el pagament dels viatges entre les Pitiüses per a l’esport escolar

Ja s’han presentat les ajudes per als desplaçaments entre les illes per assistir a les proves esportives federades de Balears destinades a esportistes i clubs, amb un import total d’1.500.000 euros.
La principal novetat és que a partir d’aquesta temporada el Govern cobrirà per primera vegada els cost dels viatges entre Pitiüses per a l’esport en edat escolar. Fins ara eren els Consells els que afrontaven aquesta despesa i només per a les categories d’infantil i cadet. Ara la despesa l’assumirà el Govern, que amplia la línia de subvencions també als benjamins i alevins.
L’altra novetat que incorpora la conselleria en aquesta nova convocatòria d’ajuts és la inclusió a partir d’ara de les categories infantil i cadet, en el cas dels desplaçaments entre totes les illes de Balears, ja que fins ara només es beneficiaven de la mesura els juvenils, júniors i absoluts.
A més d’aquesta convocatòria, Tur també ha informat de l’augment de totes les partides per a desplaçaments d’equips que competeixen en àmbit estatal, de 800.000 euros a 1.000.000 euros.

About Author

Comments are closed.

background