El mur defensiu del Sóller no suporta l’embat del Formentera (4-1)

El Formentera segueix amb pas ferm per aspirar als llocs d’honor i ha sumat la cinquena victòria consecutiva contra el Sóller, de manera que el combinat d’Iván Gómez Roa és cinquè a només un punt del Santa Catalina, ja en places de play-off. Els roig-i-negres han saltat a la gespa artificial del Municipal imposant un ritme alt i tancant espais al rival, de manera que els sollerics han tengut moltes dificultats per passar del mig del camp. El conjunt mallorquí ha estat durant tot el primer temps bolcat en feines defensives, de manera que el Formentera només ha pogut obrir la llauna al minut 29, després d’una jugada individual de Víctor Ruiz que ha acabat amb penal i que el mateix pitxitxi ha transformat.
En la represa, el Formentera ha tret profit de les jugades d’estratègia. Bonilla ha pescat un rebuig a la sortida d’un córner per fer pujar el segon al marcador i al minut 55 Colau ha sentenciat l’encontre amb el 3 a 0. Quan faltaven poc menys de 10 minuts per arribar al terme del temps reglamentari, Santi ha reduït distàncies pel Sóller. Però en un partit tan rodó per part del Formentera, havien de ser els locals els cridats a dir la darrera paraula, i de nou Bonilla, en aquesta ocasió amb una rematada de cap, ha marcat el definitiu 4 a 1.
El Formentera torna a jugar demà passat al camp del Binissalem, tretzè a la taula i que avui ha empatat a 2 contra el cuer, el Murense. El duel dels roig-i-negres a Binissalem és diumenge a les 12.30 h i com sempre, un quart d’hora abans començarà la transmissió de Ràdio Illa amb en Xavi Guasch.