El PP proposa limitar les excursions marítimes d’un dia

El partit Popular ha fet públics els set punts que defensarà en el Ple de demà a les 9 h al Centre de Dia, que es correspon a la segona i última sessió del Debat de l’estat de Formentera, en la qual els diferents grups polítics presentaran les seves propostes.
Així, la formació opositora demanarà que “les diferents administracions afectades regulin i limitin les excursions marítimes d’un dia al port de la Savina” i que es realitzi un “estudi del seu impacte al parc natural”.

El partit de José Manuel Alcaraz també demanarà que Consell i Govern balear “facilitin la concertació de la nova escola de primària que el CEI Verge Miraculosa vol fer a Sant Francesc”.
A més, el grup popular proposarà que el Ple aprovi instar al Govern balear i de l’Estat que incrementi l’atenció presencial a l’illa de Formentera, per a oferir una millor atenció en els serveis d’habitatge, DNI i passaport, estrangeria, capitania marítima, atenció al desocupat i administració tributària. D’altra banda el PP sol·licitarà al Ple que el Consell signi el conveni VIOGEN per a millorar la coordinació entre Guàrdia Civil i Policia Local en la lluita contra la violència de gènere. Que l’Administració insular consensuï de forma majoritària el projecte de regularització i zonificació del lloguer turístic a la Comissió d’Ordenació Turística i que es redueixi la càrrega tributària. A més, el partit opositor instarà al Consell i al govern balear que en compliment de l’article 35 de l’estatut d’autonomia s’estudii i es protegeixin les modalitats insulars del català de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

About Author

Comments are closed.

background