El PP proposa que els turistes que pernocten a l’illa tenguin prioritat per accedir a ses Illetes

El Partit Popular de Formentera ha emès una nota de premsa per anunciar que en el pròxim Ple defensarà una moció per establir una prioritat d’accés a ses Illetes pels turistes que facin nit a l’illa respecte als excursionistes d’un sol dia. Segons el PP, «per protegir el turisme de qualitat que aporta més benefici a l’illa, [és a dir, el que pernocta] s’hauria de buscar la manera d’intentar regular / equilibrar l’entrada diària dels excursionistes».
Així, el partit opositor proposa que «en col·laboració amb els hotelers i comercialitzadors turístics, s’hauria d’articular un sistema de reserva d’entrada en línia per als usuaris de l’oferta reglada de l’illa fins a una determinada hora». «Passada aquesta hora», afegeix el PP, «podrien entrar la resta de visitants fins a arribar al contingent permès al parc natural».

«Només hi ha la platja de ses Illetes»
El portaveu popular, José Manuel Alcaraz, assenyala que el Pla «no té en compte la senyalització, que gairebé en exclusiva, es fa sobre la platja de ses Illetes des del mateix port de la Savina i la carretera principal en detriment de la senyalització de la resta de platges de Formentera». Així, segons Alcaraz, «un excursionista o turista convencional que per primera vegada visiti la nostra illa pot tenir la impressió que gairebé només hi ha la platja de ses Illetes».
Pel PP a més, «no té cap sentit i és incoherent que es prohibeixi l’accés de vehicles al far des Cap» i «no s’implementin més mesures per evitar l’accés en vehicle privat a ses Illetes».

About Author

Comments are closed.

background