El PSOE demana la retirada de les multes de la zona blava

El grup Socialista de Formentera proposarà al plenari que «les denúncies imposades sobre la base de l’ordenança de la zona blava, abans del 7 d’agost de 2018 quedin sense efecte i en cas d’haver estat ja abonades es retorni l’import». Segons Rafa Ramírez, «aquesta demanda exceptua les sancions imposades en el nucli de la Savina, per estar ja regulat en una ordenança anterior». A més a més, Ramírez afirma que «s’haurien d’haver respectat els temps que marca la Llei 20/2006, de 15 de desembre, a l’hora de començar a sancionar les infraccions d’aquestes zones».
D’altra banda, el partit opositor també defensarà en el Ple la recuperació de drets laborals dels treballadors de la institució insular. Així el PSOE demanarà «de manera urgent i immediata, que es porti a la taula de negociació col·lectiva la recuperació de les retribucions per baixa mèdica al 100% pels empleats del Consell». Rafa Ramírez ha recordat que aquesta moció fa referència a la modificació efectuada el 2012 i derogada per l’actual Govern.
Per finalitzar, el grup socialista preguntarà a l’equip de Govern «per què es varen canviar les regles del joc 5 dies abans de la convocatòria del procés de selecció de Policia Local».

About Author

Comments are closed.

background