El PSOE demana que el Consell d’Entitats opini sobre la regulació de l’estany des Peix

El grup socialista sol·licitarà al Ple del Consell de Formentera que té lloc aquest divendres que «el projecte de regulació de l’estany des Peix sigui portat al Consell d’Entitats, per a la seva presentació a la ciutadania tal com s’ha fet amb altres projectes d’interès públic».
Els socialistes recorden que la intervenció de «l’estany des Peix és un dels 14 punts d’acord pactats per tots els grups polítics a principi de la legislatura, un assumpte que s’hauria d’abordar de forma consensuada.
En aquest sentit, el PSOE assenyala que «en el mes de setembre es va donar a conèixer als mitjans de comunicació que el projecte de regulació estava en una situació molt avançada, i que s’havia elaborat braç a braç amb la resta dels grups polítics». En canvi segons la consellera Ana Juan, els socialistes «només» varen «tenir constància del projecte a una junta de portaveus en la que la informació» que es va aportar era, «sense cap mena de dubte, insuficient per a un projecte de tal calat i de tant interès públic».

Pla Emergències
D’altra banda, el PSOE de Formentera vol que es dugi endavant un Pla d’Emergències «de tal forma que es puguin minimitzar els riscos de fenòmens costaners adversos, que contempli entre altres elements l’habilitació d’un espai de refugi per a embarcacions en el port de la Savina mentre duri el risc meteorològic».
El PSOE considera que «la manca de previsió, recursos i mitjans adients per fer front a aquest tipus de situacions», ha propiciat que en «el darrer temporal sofert a la nostra costa hi hagi hagut la destrossa de 4 embarcacions».
Finalment, l’agrupació socialista preguntarà sobre l’entrada en funcionament dels punts de recàrrega de vehicles elèctrics situats al carrer Guillem de Montgrí de Sant Ferran.

About Author

Comments are closed.

background