El Senat aprova millorar l’accés dels formenterers als tràmits de renovació o expedició de documents

La Comissió d’Interior del Senat ha aprovat un text que ha estat transaccionat entre ERC, PP i PSOE i que demana l’ampliació de la plantilla de la comissària de la policia a Eivissa, per poder desplaçar-se amb més freqüència a Formentera per tramitar DNI, passaports i la documentació dels estrangers.
ERC ha enviat un comunicat en què recorda que fins ara els habitants de Formentera només poden obtenir el DNI o Passaport «en dos temps», quan els efectius de la Policia es desplacen a l’illa i s’instal·len a les dependències de la policia local. En el cas del passaport, la situació encara és pitjor: ja que és necessari desplaçar-se fins a Eivissa. Amb l’aprovació de la moció, segons la formació republicana, s’acorda entregar el document en un sol acte i augmentar la freqüència d’obertura del servei d’acord amb l’augment de sol·licituds d’expedició o renovació.
La moció també ha recollit la necessitat d’incrementar la plantilla de la Comissaria de Policia Nacional d’Eivissa, solucionar el problema d’habitatge per aquests nous membres del cos policial i revisar les indemnitzacions que reben pel fet de treballar a l’illa.

About Author

Comments are closed.

background