El teatre experimental fet a Formentera creua es Freus

Durant aquest mes de novembre es podran veure a Eivissa les peces escèniques que conformen la «Trilogia de la mort, la guerra i la identitat», juntes per primera vegada. Es tracta de «Cap de tortuga», «Perdius» i «Nautae«, tres produccions d’Espai_F, estrenades a Formentera entre 2012 i 2018, que comparteixen temàtica i format escènic. Tres textos del dramaturg Vicent Ferrer posats en escena per l’actor i director escènic Miquel Costa, amb la presència i aportació creativa d’alguns membres del col·lectiu Espai_F: la musicòloga Carme Lluch, el creador musical Alterphase, la investigadora en dansa Valeria Del Vecchio, l’actriu i cantant Xènia Fuertes, la pintora Helena Belzer, els cineastes Xavi Gaja i Pilar Aldea i el promotor cultural Manolo Oya.

Espai referent de l’art contemporani a Espanya
Les obres es representaran a les instal·lacions ART PROJECTS IBIZA / LUNE ROUGE, uns espais que tenen l’objectiu de contribuir culturalment a l’illa a través d’un programa pioner d’exposicions amb artistes tant consagrats com emergents. L’organització d’aquests espais expositius està interessada a desenvolupar un programa educatiu rigorós d’esdeveniments per als residents a Eivissa, a la mateixa vegada que pretén convertir-se en un referent per a l’art contemporani internacional a Espanya.
El projecte de col·laboració entre ambdues entitats, Espai_F i ART PROJECTS IBIZA / LUNE ROUGE, permetrà combinar en un mateix espai la tríada escènica experimental -amb la qual el col·lectiu formenterer ha anat desenvolupant el seu estil- amb les obres de l’artista nord-americà Tony Lewis, on explora la forma de traduir dibuixos i llenguatge en moviment físic i acció.
Les representacions es duran a terme els dijous vinents 15/11 (Cap de tortuga), 22/11 (Perdius) i 29/11 (Nautae). Sempre a les 20 h a la nau de la LUNE ROUGE. C/ Alcalde Bartomeu Rosselló Sala, 9B – 7. Eivissa.

About Author

Comments are closed.

background