Els bombers participen en un simulacre al magatzem de butà de Formentera

El passat divendres els bombers de Formentera participaren amb dos efectius i una autobomba lleugera en un simulacre al centre de Repsol des Ca Marí. Es tracta d’un simulacre anual inclòs en el pla d’autoprotecció de l’establiment.
D’aquesta manera es va simular un petit foc al motor d’un vehicle de transport ADR dins la instal·lació. El personal de Repsol activà el pla, posant en marxa als serveis d’emergència a través del 112, i actuant com equips de primera intervenció sufocant l’incendi amb un extintor de pols així com assistint al conductor. A l’arribada dels bombers, l’encarregada del centre informà de l’incident al cap de bombers Ivan Marí, indicant que havien controlat el foc, però no un vessament de combustible del vehicle afectat.
Els bombers van revisar i controlar el vessament amb una capa d’escuma per evitar risc d’inflamació del combustible i una línia d’aigua de protecció, per poder refredar o actuar en cas de reiniciar-se l’incendi. El simulacre durà des de les 12.50 h fins a les 13.30 h.

About Author

Comments are closed.

background