Els instituts de Balears han d’oferir Religió a segon de Batxillerat

El Tribunal Suprem ha donat la raó així al Bisbat de Mallorca en negar el recurs presentat per la Conselleria d’Educació al febrer, segons avança Diario de Mallorca. El gener passat, una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Balears ja es va pronunciar en aquesta línia i la conselleria balear d’Educació va decidir acudir al Suprem i presentar un recurs.
Ara l’Alt Tribunal no ho ha admès a tràmit i ha argumentat que segons la LOE s’ha d’incloure Religió també en el segon curs de Batxillerat com a assignatura d’oferta obligada per als centres i de lliure elecció per als alumnes.
El bisbat de Mallorca va mostrar ahir la seva satisfacció per aquesta resolució, ja que al seu entendre «garanteix el dret fonamental de les famílies a rebre una formació religiosa i moral d’acord amb les seves conviccions també a l’escola pública».
Des d’Educació es va indicar ahir que s’acatarà la resolució encara que no estiguin d’acord amb el seu contingut. A més, l’executiu autonòmic ha recordat que un dels arguments que ha defensat la conselleria és que el segon curs de Batxillerat és l’equivalent a l’antic COU i en aquest curs mai es va oferir Religió.

About Author

Comments are closed.

background