Els regatistes del Surf Formentera viatgen a Menorca per acosenguir el bitllet pel Mundial

L’equip de regates del Club Surf Formentera viatjà ahir cap a Menorca per disputar el 28è Trofeu Memorial Gumersindo Riera a Fornells. La previsió apunta que hi haurà vents mitjans i forts que està previst que bufin durant els tres dies de competició.
En sub-13 participaran Matias Conill, Hugo Colomar i Isaac Escandell; en sub-15 Matteo Gozi, Gisela Colomar, Eneko Rodriguez i Mateo Jiménez; mentre que en sub-17 navegaran Biel Fornés i Sergi Lafuente. En categoria Raceboard sub-15 competiran Omar Ferrer i Javier Conill.
Des del Surf Formentera han indicat que «hi ha possibilitats reals de podi a totes les categories» i han afegit que «aquesta és l’última prova puntuable per aconseguir alguna de les darreres quatre places pel Mundial de Cádiz de finals d’octubre». De moment, Sergi Lafuente és l’únic classificat del club.
A més, cal mencionar que amb el Club Nàutic s’Arenal entraran en competició els també formenterers Naiara i Zoe Fernández de Bobadilla i Xicu Ferrer, tots tres ja classificats pel Mundial.

About Author

Comments are closed.

background