Els vehicles de motor no podran accedir al far des Cap a partir del dilluns

El pròxim dilluns 25 de juny es torna a posar en marxa la regulació de l’accés de vehicles de motor, cotxes i motocicletes, al far des Cap de Barbaria.
Aquesta temporada el termini de regulació s’amplia en 20 dies respecte a l’any passat, ja que a més de començar cinc dies abans que el 2017, s’estendrà fins al 30 de setembre, dues setmanes més que la passada temporada.
La regulació consisteix en la instal·lació d’una barrera en el km 6,5 de la carretera des Cap. Al terreny adjacent hi haurà habilitat un aparcament amb capacitat per a 60 cotxes i 100 motocicletes perquè els visitants puguin deixar els vehicles, i des d’allà anar caminant o en bicicleta fins al far.
En l’horari de màxima afluència, d’11 a 13 hores i de 18 a 22 hores hi haurà un vigilant/informador al costat d’aquesta barrera que informarà de la mesura als visitants i permetrà l’accés a persones amb mobilitat reduïda amb el seu propi vehicle.
Segons dades de l’àrea de Mobilitat, l’any passat, de mitjana més de 500 persones visitaren aquest indret diàriament. En els moments de màxima afluència es registrà la mitjana d’uns 280 visitants de manera simultània, encara que hi hagué pics de fins a 400 persones passejant al mateix temps per aquest paratge.
El moment preferit pels turistes van ser els dies assolellats durant la posta del sol, i els dies ennuvolats durant el matí.

About Author

Comments are closed.

background