Esteban Serrano al Mundial de Hearthstone: «Hauríem pogut fer un poc més»

El formenterer Esteban Serrano, que ha format part de la selecció espanyola juntament amb altres tres jugadors i una psicòloga especialitzada en e-games, ha debutat aquest cap de setmana a Anaheim, Califòrnia, en la fase final del torneig Mundial dels Hearthstone Global Games, en la qual hi han accedit els 8 millors combinats nacionals del planeta.
Espanya, que havia superat una ronda eliminatòria prèvia amb 48 països, s’ha estrenat obtenint el resultat més discret de la fase final, perdent per 3 a 2 contra Hong-Kong i pel mateix resultat davant de Nova Zelanda. Serrano, conegut en el món dels e-games com AKAWonder, apunta que aconseguir la classificació pel Mundial i viure l’experiència ja ha valgut la pena: «Contents perquè hem arribat fins allí però un poc tristos perquè potser hauríem pogut fer un poc més, creiem que estàvem per arribar a les semifinals». I ha afegit que «quan passi un poc de temps ho veurem amb més perspectiva, un poc millor, perquè hem jugat molt bones partides, però aquesta vegada no ha pogut ser».
Finalment es confirmaren els pronòstics i la selecció favorita, la de la Xina, guanyà a la final del Mundial al Brasil per 3 a 0.

About Author

Comments are closed.

background