Estiu de música, dansa i cinema a la fresca a la Mola

La Casa del Poble de la Mola ha programat dos mesos d’espectacles, amb música i dansa els dijous, cinema els divendres i continuïtat dels tallers de tot l’any.
Així, aquest dijous comencen els concerts amb l’actuació de Marion Deprez, una cantautora que, a mig camí entre Mallorca i Bèlgica, ofereix una proposta de música intimista folk.
Destacam també el muntatge de l’obra d’Espai F dirigida i interpretada per Miquel Costa, ‘Cap de Tortuga’, el 26 de juliol o l’espectacle de dansa del 12 de juliol amb Héctor Plaza i Agnés Sales. El duet provinent de Catalunya proposa un espectacle en el qual fan gala d’una formació eclèctica que abasta des de la gimnàstica, el hip hop, les arts marcials i la dansa contemporània.

Cinema a la Fresca amb temàtica femenina
Pel que fa al cinema a la fresca, les projeccions comencen aquest divendres a les 22 h amb la ‘Teta asustada‘, un film peruà sobre els abusos a les dones durant les dècades vuitanta i noranta, i seguiran tot l’estiu amb altres títols com ‘Persépolis‘, sobre l’emancipació d’una jove estudiant iraniana o ‘El Crimen de Cuenca‘, de la directora Pilar Miró.
Pel que fa als cursos, destacam la novetat de l’intensiu de violí per a infants, del 27 al 31 d’agost o la continuïtat dels tallers regulars de tot l’any, com el de ioga, meditació o pilates.

About Author

Comments are closed.

background