Formentera acollirà un taller participatiu de la Xarxa Natura 2000

El Centre de Dia acollirà dimarts vinent un taller amb els sectors implicats i interessats al voltant del Pla de gestió de la Xarxa Natura 2000 i de les Zones d’Especial Conservació, d’acord amb la directiva europea sobre hàbitat.
El Pla de gestió fixa els usos i mesures per als hàbitats o espècies a protegir, així com l’aplicació de correccions sobre els impactes negatius que s’hi puguin produir. Per vetllar per aquesta protecció, els estats membres de la UE estan obligats a aprovar plans de gestió dels Llocs d’Interès Comunitari (LIC) i de les zones d’Especial Conservació (ZEC).
La cita és a la Sala de Plens del Centre de Dia, el dimarts 11 de setembre.
El taller està obert a tothom, encara que es requereix inscripció prèvia. Per a més informació podeu escriure a posidonia@gengob.org
Finalitzat aquest procés de participació, el GEN-GOB enviarà un informe amb les aportacions de la jornada i les conclusions a tots els agents implicats.
Posteriorment, i abans de l’aprovació dels Plans de gestió, el Govern de les Illes Balears exposarà públicament l’esborrany dels Plans de gestió «ZEC de Formentera» i obrirà un termini per a la presentació d’al·legacions.

About Author

Comments are closed.

background