Formentera cerca el turisme compromès amb el medi ambient a Londres

Ahir s’inaugurà la World Travel Market, una de les fires de promoció turística més importants d’Europa, que finalitzarà demà dimecres.
Formentera està present a l’estand de les Illes Balears, on hi ha estudiants de Turisme de la UIB per ajudar a atendre als visitants. L’estand de Formentera, que comparteix amb Menorca i Mallorca, està davant el passadís central amb la qual cosa “la visibilitat és molt bona”, segons destaquen fonts del Consell.
Avui se celebra el dia de les illes i es farà una presentació davant almenys 15 mitjans de premsa en què Formentera destacarà els resultats del projecte Save Posidonia i parlarà sobre l’objectiu d’atraure un turisme cada vegada més sostenible i compromès amb el medi ambient.

D’altra banda, la delegació de Formentera també està duent endavant reunions amb agències, touroperadors i agències de comunicació per planificar l’estratègia a seguir en l’àmbit de comunicació i màrqueting al Regne Unit.

La consellera insular de Turisme, Alejandra Ferrer, ha explicat que es volen captar visitants britànics mostrant les activitats que es poden practicar a Formentera a més del sol i platja, com el birdwatching, o les relacionades amb la cultura i la gastronomia.

About Author

Comments are closed.

background