Formentera comença a Holanda l’any en què assumeix les competències en promoció turística

El Consell ha informat que entre el dimecres 10 de gener i aquest diumenge 13 de gener Formentera es promociona a la fira turística de Vakantiebeurs d’Utrecht (Holanda).
La consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha explicat que Formentera «compta amb un estand propi en aquesta fira on una guia holandesa explica els encants de la nostra illa, no només a l’estiu, sinó també durant la temporada baixa». A més, també s’ha fet una presentació a la premsa especialitzada a la qual han assistit més de 40 mitjans.
«L’holandès és un mercat molt important per Formentera, perquè juntament amb el mercat francès està millorant les dades d’ocupació a més de ser un tipus de turisme fidel i respectuós amb el medi ambient» ha afegit Alejandra Ferrer.
D’altra banda, la responsable de Turisme ha destacat que amb aquesta destinació hi ha enllaç aeri directe amb Eivissa. La consellera ha recordat que gràcies al fet que Formentera ja té assumides les competències turístiques, s’ha pogut finançar aquest estand propi.

About Author

Comments are closed.

background