Formentera promociona el patrimoni cultural a la Worl Travel Market

Ahir obrí les portes la World Travel Market, una de les fires més importants del sector turístic, que finalitzarà demà dimecres. El president del Consell, Jaume Ferrer, així com la consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, i el gerent de l’àrea, Carlos Bernús, són a la capital britànica per representar i promocionar la nostra illa en aquest certamen turístic on Formentera torna a compartir espai amb la resta d’illes a l’estand de Balears.
Avui està previst que se celebri el dia de les Illes, una jornada en què Formentera, aprofitant que el 2018 s’ha declarat any Internacional del Patrimoni Cultural, presentarà el nou catàleg de patrimoni cultural.

Reunions exprés
Així mateix, Formentera ha estat l’única illa de Balears que ha participat en el Global European Market, unes jornades de cites de 12 minuts que han permès la participació del Consell en una trentena de reunions on prèviament s’escull amb qui et vols trobar i que ha servit per mantenir intercanvi de propostes amb empreses majoritàriament relacionades amb el mercat britànic, però també amb representants de la Xina, l’Índia i els Estats Units.
D’altra banda, també s’aprofitarà la Fira de Londres per dur a terme reunions amb agents de viatges i agències de comunicació, tant britàniques com del mercat holandès i dels Estats Units, per començar a planificar l’any 2019. Paral·lelament, se celebraran trobades amb portals en línia i amb algunes companyies aèries.

About Author

Comments are closed.

background