El Formentera s’apropa a la mitja taula

A l’estela del partit de Copa, ahir el Formentera tornà a guanyar in extremis, remuntant amb dos gols a la recta final de l’encontre amb el Badalona.
Al minut 75 s’avançaren els catalans, però els roig-i-negres capgiraren el marcador en pocs minuts, primer Quico, de cap, rematant un còrner posà la igualada a l’electrònic, i després, al límit del temps reglamentari, Liñán de falta directa establí el definitiu 2 a 1.

La classificació i els altres equips balears
Amb la victòria el Formentera queda tretzè a la taula a quatre punts del descens i a cinc del ‘play off’ d’ascens. Sobre el partit d’ahir s’ha de lamentar la detenció per part de la Guàrdia Civil d’un aficionat del Badalona.
La Peña és penúltima després de perdre per 1 a 0 a Cornellà, l’Atlètic Balears és en descens en empatar sense gols amb l’Alcoià i el Mallorca redueix el seu avantatge en el lideratge després del 0 a 0 amb el Sabadell.