Formentera, única representant de Balears a la Fira BIT de Milà

Des d’ahir i fins demà la nostra illa es promociona a la fira turística més destacable d’un dels dos mercats més importants de Formentera, juntament amb l’espanyol.
En aquesta edició de la BIT de Milà, Formentera compta amb un estand propi de 33 metres quadrats on s’hi ha habilitat una gran pantalla Led, així com dues fotografies retroil·luminades amb paratges tan emblemàtics com es Caló des Mort i el Far de Cap de Barbaria, dues icones de l’illa molt familiars per als turistes italians que ja ens han visitat i que lliguen a més amb la declaració d’aquest 2018 com a any internacional del turisme cultural.
El BIT es celebra al centre de la ciutat i amb fàcil accés per a aquelles empreses i particulars que vulguin informar-se i trobar un destí de viatge.
A més, a l’estand de Formentera s’ofereix el nou catàleg de patrimoni i la possibilitat de passejar per alguns dels llocs més emblemàtics de l’illa, com els fars o les rutes verdes, mitjançant ulleres de realitat virtual i gràcies a diversos vídeos en 360 graus.
No hi faltarà tampoc un petit tast de productes locals com sobrassada, formatge i vins formenterers per a tots aquells que s’interessin tant pel patrimoni illenc, com per les platges i paratges naturals de Formentera.

About Author

Comments are closed.

background