Gilbert Herreyns inaugura demà una exposició a sa Capella de sa Tanca Vella

El pintor belga establert entre la Mola i Eivissa des de 1971, Gilbert Herreyns, presenta una instal·lació en l’històric enclavament de sa Tanca Vella, a Sant Francesc.
La instal·lació ha estat anomenada ‘Entre la terra i el cel’ i s’inaugura demà dimarts, 10 de juliol, a les 20 h a la Capella de sa Tanca Vella. La mostra ha estat comissariada per Manolo Oya i organitzada per Espai F amb la col·laboració del Consell de Formentera i Ràdio Illa. La intervenció ha estat meditada i concebuda en un moment creatiu alimentat per les sensacions experimentades durant una recent malaltia i en el procés de recuperació. ‘Entre la terra i el cel’ es podrà veure, a través de la finestra de la Capella de sa Tanca Vella, de dilluns a divendres de 11 a 20 h fins al 10 d’octubre, i els dissabtes d’11 a 14h es podrà visitar l’interior de l’espai.

Recuperar indrets emblemàtics
Des del col·lectiu Espai F, s’ha volgut aprofitar l’ocasió per seguir reivindicant els espais oblidats del nostre patrimoni històric com a potents escenaris culturals. Aquesta entitat cultural ja ho va fer durant el festival de noves dramatúrgies Inhòspit 2018 amb el Molí d’en Botigues i ho torna a fer en aquesta ocasió amb la Capella de sa Tanca Vella.

About Author

Comments are closed.

background