Gómez Roa: “Hem regalat la primera part” (0-0)

El Formentera no pogué aconseguir la primera victòria dissabte a Santanyí, on va obtenir un empat sense gols en un partit ensopit en el qual no feu mèrits per rompre la igualada. L’entrenador, Iván Gómez Roa, fou clar a l’hora de mostrar la seva decepció: “A la primera part hem estat molt malament, per jo hem regatat la primera part en tots els aspectes del joc”. El valencià ha fet referència a la derrota per 0 a 1 contra el Constància de la segona jornada: “Així com la setmana passada ens en vam anar contents malgrat el resultat, avui no podem estar-ho perquè el partit no ha estat bo”. Amb aquest empat el Formentera suma el seu segon punt en tres partits i queda en la quinzena posició.

Tres de tres per la Penya
D’altra banda, la Penya Deportiva segueix imparable i aquesta jornada va batre al Poblense per 3 a 0. Amb la victòria, la tercera en tres partits, els de Santa Eulària són líders igualats a 9 punts amb l’Alcúdia. El CD Eivissa aconseguí un empat de prestigi, 1 a 1, al camp del Mallorca B i es col·loca a l’equador de la taula, amb 4 punts. El Sant Rafel va obtenir el primer punt, en empatar sense gols a Son Ferriol i surt del descens. A Segona B, l’UD Eivissa va caure contra l’Atlético Sanluqueño a Can Misses per 0 a 1 en el segon partit de Lliga.