Juan Antonio no seguirà al Formentera

El davanter sevillà Juan Antonio Sánchez ha acordat de forma mútua amb el club no renovar la pròxima temporada. El director esportiu, José Quereda, ‘Pirri’, ha indicat que “Juan Antonio ha complert un cicle” de dos anys, en els quals “ha aconseguit una lliga de Tercera, un ascens a Segona B, tres eliminatòries de Copa del Rei amb equips de Primera Divisió, i el descens a Tercera”.
El jugador sevillà va fitxar pel Formentera la temporada 2016/17, procedent del CD Gerena. En la primera temporada que va jugar com a roig i negre a Tercera Divisió, va ser un dels jugadors més destacats de la categoria, va marcar 29 gols i va ser el màxim golejador de l’equip. Una temporada històrica on es va guanyar la lliga i es va aconseguir l’ascens a Segona B, i a més, Juan Antonio, va ser l’autor del gol en el darrer penal que va portar a l’equip als setzens de final de Copa del Rei contra el Sevilla FC.
En la temporada 2017/18, Juan Antonio ha set la principal referència en l’atac de l’equip i un dels jugadors amb més minuts. En total, ha jugat 42 partits (36 lliga Segona B i 6 Copa del Rei) i ha tornat a ser el màxim anotador de la plantilla amb 7 dianes a la categoria de bronze. Els seus gols han donat victòries molt importants, com el del 0-1 contra l’Elx CF a l’estadi Martínez Valero, i empats molt valuosos contra l’Hèrcules (1-1), UE Olot (1-1), CE Sabadell (1-1) i València CF Mestalla (1-1).
Ara, el destí de Juan Antonio és encara una incògnita, però segons apunta Pirri, el ja exjugador del Formentera té moltes possibilitats al mercat futbolístic.