La Cambra de Comerç de Formentera ofereix nous cursos de formació

Uns cursos que compten amb la docència del Tècnic Superior en Telecomunicacions i Sistemes Informàtics, Antonio Carrión. Repassam aquesta oferta formativa.
Curs PRÀCTIC D’INTERNET I XARXES SOCIALS de 12 HORES de durada per aprendre com funciona el Correu electrònic i algunes nocions en Xarxes socials com facebookinstagram i twiter.
El curs comença el 22 de gener i acaba el 2 de febrer en horari de 17 a 19 dilluns, dimecres i divendres.
El preu és de 110 euros per persona i inclou la subvenció del 25% del Consell Insular. El termini d’inscripció finalitza el divendres 19 de gener.
A més, la Cambra també ofereix un curs PRÀCTIC DE WORD de 12 HORES
de durada que se celebrarà del 5 al 16 de febrer en horari de dilluns, dimecres i divendres de 17 a 19 h.
Aquesta oferta formativa també inclou un curs PRÀCTIC D’EXCEL de 18 HORES que se celebrarà del 19 de febrer al 9 de març, dilluns, dimecres i divendres de 17 a 19 h per un preu de 165 euros inclosa la subvenció del 25% del Consell Insular.
Per últim, la Cambra ofereix un curs de MANTENIMENT I SEGURETAT AL PC. De 12 H amb continguts com Agilitzar windows, Emmagatzematge, Aplicacions, Protecció externa, Programari de seguretat o Còpies de seguretat.
Les dates són del 12 al 23 de març en horari de dilluns, dimecres i divendres de 17 a 19 h. El preu és de 110 euros per persona amb la subvenció del Consell del 25% inclosa.

Per més informació podeu contactar amb la Cambra de Comerç a Formentera, amb seu a l’avinguda Vuit d’Agost, 6, de Sant Francesc o cridar al 971322061.

About Author

Comments are closed.

background