La conselleria d’Educació té pendent destinar nou professors i construir quatre aules a l’Institut Marc Ferrer

L’únic centre de secundària de Formentera, l’Institut Marc Ferrer, que disposa d’oferta en Formació Professional, ESO i batxiller es prepara per començar els cursos a partir del 12 de setembre, dimecres vinent. Ara bé, a la plantilla de 55 professors encara s’hi han d’afegir 9 docents.
Cal mencionar que en compliment dels pressupostos del Govern balear d’enguany, la conselleria d’Educació té pendent la construcció de quatre aules més pel centre de secundària, unes millores valorades en 1,5 milions d’euros i que haurien de ser una realitat l’any vinent.

Nou col·legi de Sant Ferran 
D’altra banda, la comunitat educativa de Sant Ferran segueix esperant que comencin les obres del nou centre d’infantil i primària, que segons el Govern han d’iniciar-se durant el 2018 i tenen un termini d’execució d’uns 14 mesos. Aquest nou centre hauria de donar cabuda a la creixent afluència d’alumnes a l’escola de Sant Ferran, que fou dissenyada per allotjar una sola línia però que a la pràctica s’ha convertit en un centre de doble línia en molts cursos. De fet, en el centre hi ha instal·lades set aules prefabricades. A més, al col·legi de Sant Ferran s’han d’incorporar tres professors per completar la plantilla.

About Author

Comments are closed.

background