La UD IBIZA jugarà finalment a la 2ª Divisió B

Com ja vam explicar a Ràdio Illa, l’equip eivissenc va abonar dimarts més de 482.000 euros a la Federació Espanyol de Futbol per la plaça del LORCA CF que jugava al grup IV.

El descens administratiu de l’equip murcià pels seus deutes amb l’organisme que gestiona el futbol a obert la porta als eivissencs al complir els requisits a nivell esportiu i pagar el deute.

Finalment no hi haurà permuta amb el conquense per poder jugar al grup III en lloc del IV.

L’empresari valencià, Amadeo Salvo, propietari del club ha explicat que els hi ha costat prendre aquesta decisió ja que es tractava d’una inversió molt important però que un cop valorats els pros i contras, han apostat per accelerar el projecte.

Salvo que va ser president del Valencia CF no ha avançat els fitxatges que faran per reforçar la plantilla de cara a la 2ªB, però s’ha de tenir en compte el final del mercat i la pretemporada a punt d’acabar.

Una pretemporada que per cert duu a la pròpia UD IBIZA aquest dissabte al Municipal de Sant Francesc a les 19 hores en el que serà el darrer partit abans de l’inici del Campionat de lliga per als roig i negre.

About Author

Comments are closed.

background