La V Triatló Illa de Formentera de demà serà la seu del campionat balear

Seran uns 300 els triatletes els que participin en la prova, la meitat en la categoria sprint i l’altra meitat en la categoria olímpica. Ahir ja s’havien inscrit uns 230 esportistes. La modalitat sprint i d’equips sortirà a les 14.30 hores per nedar 750 metres a la badia des Pujols, després els participants completaran 20 km en bicicleta, i per últim 5 km corrent. La modalitat olímpica partirà a les 16.15 hores, per nedar 1.500 metres, pedalar 40 km i córrer 10 km.

Els interessats es poden inscriure al Triatló fins avui al matí a través del web elitechip o el mateix dissabte al matí entre les 9.30 i les 13.00 hores a la plaça d’Europa des Pujols, en l’horari previst també per la recollida de dorsals. L’entrega de premis també es realitzarà a la plaça Europa.
El conseller d’esports, Jordi Vidal ha destacat la participació en la prova d’Ana Casares, autora del llibre “Mamá Triatleta”, del que cada una de les participants en el Triatló rebrà un exemplar.

D’altra banda, aquesta prova obligarà a realitzar restriccions al trànsit. Així, entre les 14.20 i les 19.00 hores es tallarà la carretera que connecta es Pujols amb la Savina, fins a l’alçada de l’entrada del Rosa Mar. Entre les 15.30 i les 16.00 s’obrirà al trànsit i es tornarà a tancar fins que finalitzi el pas de les bicicletes al voltant de les 19.00 hores.

About Author

Comments are closed.

background