TOP

L’acadèmia de gastronomia d’Eivissa i Formentera obrirà un portal per impulsar el turisme gastronòmic

La organització col·labora en la difusió de la gastronomia respectant les tradicions apropies d’ambdues illes donant-les a conèixer a Espanya i a l’estranger. L’acadèmia forma part de la Reial Acadèmia Espanyola de Gastronomia.

El passat dilluns el President nacional d’aquesta organització, Rafael Ansón i altres acadèmics van presentar a Formentera aquest nou portal que entre altres coses pretén ser una guia dels millors restaurants de les illes.

Valoraran la qualitat dels establiments per l’origen de la matèria primera, la qualitat de la seva cuina, l’entorn de l’establiment i la qualitat de la sala. Es dividirà en tres seccions: menjar a la mar, a les ciutats o a l’interior de les Pitiüses. També oferirà receptes amb les que preservar la memòria de la cuina tradicional. La primera serà la del sofrit pagès.

La acadèmia promocionarà el que consideren com a “excel·lents productes de les illes, amb sabors diferents” i busquen a viatgers interessats en aquest tipus de turisme amb la gastronomia com a principal motiu del seu viatge.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES