L’APIMA de ca ses Monges ajuda a Armando a pagar la multa per un cop de colze de quan jugava amb el Formentera

L’Associació de Pares i Mares del Col·legi Verge Miraculosa montà una barra durant tres nits de les festes de Sant Jaume, el passat juliol, on col·locà una guardiola en la qual es podia contribuir amb la voluntat a ajudar una família del centre. Es tracta de la família de l’exjugador del Formentera, Armando, que és treballador del servei de gestió de residus de Formentera, viu en parella i té al seu càrrec una filla de sis anys.
Amb una contribució de 700 euros, l’APIMA ha volgut donar un cop de mà a l’exjugador senegalès, qui ha començat a afrontar el pagament d’una multa de 8.000 euros confirmada per l’Audiència Provincial de Balears a principis d’any. Amb aquesta quantitat la justícia multa a l’ex-roig-i-negre per haver donat un cop de colze al denunciant, Ivan Morales, jugador del Sant Rafel, durant un partit amistós, l’agost de 2014.
Armando ha explicat a Ràdio Illa que davant del Tribunal argumentà els seus escassos ingressos, de manera que es va acceptar la seva petició de fraccionar el pagament, i ja fa cinc mesos que abona una mensualitat de 150 euros.

Armando, decebut amb el Formentera
El senegalès jugà, entre l’any 2010 i el 2015, cinc temporades amb el primer equip del club, dos de les quals a regional i tres a Tercera. Precisament fou durant la seva última campanya defensant la samarreta roja-i-negra que tengué lloc l’incident amb el jugador del Sant Rafel. Armando ha declarat a Ràdio Illa que se sent decebut amb l’actitud del Formentera: «Des de que aquest tema sortí a la llum i fins avui, no he rebut cap missatge ni cridada del club, la veritat és que m’hagués agradat rebre alguna cosa d’un club que he considerat casa meva». L’exjugador afegeix que per ell «és penós que en una entitat com el Formentera, que se suposa que és una família, passi això». Malgrat tot, jo segueixo fent feina en el club», en referència a que Armando actualment és entrenador de l’equip cadet dels roig-i-negres.
Un portaveu del Formentera ha comunicat a Ràdio Illa que el club vol ajudar econòmicament a Armando, tot i que no ha concretat amb quina quantitat. Les mateixes fonts han assegurat que l’assumpte s’abordarà en la pròxima Junta Directiva i han recordat que el Formentera posà a disposició d’Armando un advocat. El senegalès ha precisat a Ràdio Illa que aquesta lletrada abandonà el cas al cap d’un temps i ell hagué de buscar i pagar un altre jurista que el defensés.

About Author

Comments are closed.

background