L’Autoritat Portuària de Balears inicia els tràmits per llevar la concessió de l’edifici d’aparcament de la Savina a Solvalgaray

L’APB ha informat a l’empresa de l’inici de l’expedient de caducitat de la concessió, de manera que li dóna 15 dies perquè presenti les al·legacions que consideri oportunes. Per fonamentar aquesta decisió, l’APB argumenta l’incompliment de les obligacions assumides per part del concessionari i recorda que el passat mes de juny ja va emetre un informe en el qual posava de manifest la negativa del concessionari a proporcionar una solució a les empreses de lloguer de cotxes perquè aquestes puguin desenvolupar la seva activitat dins de l’edifici d’aparcaments.
Així, segons l’APB, el concessionari ha d’assignar a les empreses de lloguer de cotxes que ja estaven operant al port de la Savina els nous locals en preferència respecte a noves peticions.
A més, segons l’Autoritat Portuària, Solvalgaray Marítima ha de respectar, com a quanties màximes de les tarifes, les quanties màximes que va oferir i per les quals se li va atorgar la concessió.
Cal mencionar que l’edifici d’aparcaments de la Savina roman tancat al públic des de la finalització de les seves obres a causa que no ha estat aprovat el reglament d’explotació per part de l’APB, en considerar que Solvalgaray Marítima incompleix el contracte d’explotació.
Ara bé, l’entitat portuària aclareix que la no existència d’aquest reglament d’explotació no impedeix que es puguin assignar els locals a les empreses de lloguer de cotxes.

About Author

background