L’empresa concessionària del pàrquing de la Savina al·lega la manca de motivació de l’expedient de caducitat

Solvalgaray Marítima, la societat constructora i gestora de l’edifici d’aparcaments del port, ha presentat al·legacions en contra de la decisió de l’Autoritat Portuària de començar els tràmits per aconseguir la caducitat de la concessió en favor de l’empresa.
Així, Solvalgaray recorda que mai ha deixat de pagar els cànons d’ocupació a l’APB tot i que l’obra, que ha tengut un cost de 4,4 milions d’euros, mai ha pogut ser estrenada.
En les seves al·legacions, l’empresa afirma que no es compleixen els requisits per caducar la concessió invocats per l’APB en el seu expedient. A més, Solvalgaray assenyala que l’Autoritat Portuaria no especifica quines condicions no s’han complert per sostenir una «sanció extrema» com és revocar una concessió.
En les al·legacions, l’empresa indica que «una hipotètica vulneració del repartiment dels locals del pàrquing no pot comportar la caducitat». Amb tot, Solvalgaray nega aquesta vulneració i assegura que complirà amb l’obligació d’assignar els espais comercials a les empreses titulars d’un dret d’assignació.
A més, Solvalgaray es considera «perjudicada» per la reiterada negativa de les administracions a la concessió dels permisos d’activitat del pàrquing de la Savina i no entén la manca de base jurídica d’un expedient de caducitat pràcticament inèdit pel que fa a les actuacions de l’Autoritat Portuària. Aquestes circumstàncies porten a l’empresa a deduir l’existència de causes «extrajurídiques» en el bloqueig de la seva activitat.

About Author

Comments are closed.

background