Les purgues a la casa reial saudita podrien haver esquitxat a Abdul Aziz bin Fahd

Es tracta del Príncep que els darrers anys ha estiuejat a Formentera i Eivissa on ha arribat amb els seus mega iots Prince Abdulaziz, de 147 metres d’eslora, Turama, de 117 i Al Diriyah, de 78.


Segons informacions publicades en el rotatiu India Today i fins i tot en una entrada recent de la Viquipèdia en anglès, el príncep Adul Aziz, de 44 anys i fill del desaparegut rei Fahd, seria un dels almenys 19 alts càrrecs de la petro-monarquia afectats per l’operació anticorrupció empresa pel seu oncle i príncep hereu Mohammad bin Salman.
Segons aquestes informacions, Abdul Aziz suposadament hauria mort a trets quan s’intentava resistir a la seva detenció.
Recordam que aquest estiu Abdul Aziz abandonà les Pitiüses de forma sobtada a finals d’agost, mentre que l’any passat les seves vacances s’allargaren fins a mitjans de novembre.
En l’obra de Joan Lluís Ferrer, “Ibiza, la isla de los Ricos“, el periodista explica que el príncep gaudeix de les Pitiüses en companyia d’un nombrós grup de dones que “és renovat periòdicament amb vols des de Londres i París. Es tractaria de dones d’una bellesa espaterrant que es passen setmanes senceres amb tot pagat, sense altra cosa que lliurar-se a l’oci i, de tant en tant, atendre els requeriments dels xeics pels que treballen”.

About Author

Comments are closed.

background