Nit de swing a Sant Ferran

Aquesta nit a la plaça de l’Església de Sant Ferran actuen els Prickly Pears, l’agrupació formada per alguns dels components de la banda de jazz que els dissabtes toca a Sant Francesc, amb Gustavo Rojo al saxo, Santiago Ramírez Arnau a la trompeta, Enrique Gonzalez a la guitarra, Edgar Vilamajó a la bateria i Francisco Rojo al contrabaix. A més, com a convidat especial, la nit de swing també comptarà amb el baixista Vicent Roselló.
Els Prickly Pears (en anglès, figues de pic) repassaran un repertori de temes clàssics del swing, però també dedicaran espai al mestissatge amb la bossa-nova. Entre d’altres sonaran ‘It don’t mean a thing’, ‘Caravan’, ‘Take the A train’, ‘How high the moon’, ‘Perdido’ o ‘All of me’.
El concert de swing d’aquesta nit a Sant Ferran és a les 22 h a la plaça de l’església. L’actuació té lloc en el marc del programa Música a les places, que impulsa el Consell i que porta concerts en viu els dilluns al Port, dimarts i dijous as Pujols, Divendres a Sant Ferran i dissabte a Sant Francesc.

About Author

Comments are closed.

background