Nou horari d’estiu de les biblioteques

Des del 15 de juny i fins al 15 de setembre les biblioteques de Formentera obriran en horari d’estiu. Així, la Biblioteca Marià Villangómez de Sant Francesc obrirà de dilluns a divendres, els matins de 10 a 13 h i a les tardes de 17 a 20 h. Mentre que el telecentre ubicat a les mateixes instal·lacions es podrà usar els matins de dimarts i dijous de 10 a 13 hores i les tardes de dilluns a divendres de 17 a 20 hores. Al punt de lectura de Sant Ferran estarà obert de dilluns a divendres de 17 a 19 h.
Així mateix, l’horari de consultes de l’Arxiu d’Imatge i So serà amb Cita prèvia al telèfon de cultura, 971.32.12.75 o bé al correu del mateix arxiu.
El canvi d’horaris en aquestes dates ve determinat pel període escolar, que coincideix amb el canvi del perfil de l’usuari de les dues biblioteques. Així mateix, els nous horaris facilitaran algunes feines que es fan a l’estiu, com ara una neteja general, la supervisió de tot el fons, lliurament d’espai als magatzems i reorganització dels fitxers.

About Author

Comments are closed.

background