Obert el periode de Preinscripcions per a l’Escola de Música i Dansa de Formentera

El termini de preinscripcions per a l’Escola de Música i Dansa de Formentera romandrà obert fins al dimarts 11 de setembre i es podrà realitzar presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, OAC, o bé de manera telemàtica a l’OVAC.
La preinscripció l’ha de formalitzar tant l’alumnat antic com els de nova inscripció i és absolutament necessària per a poder realitzar a continuació la matrícula per al curs vinent.
El termini perquè els alumnes antics realitzin la matrícula estarà obert els dies 12, 13 i 14 de setembre. Es podrà realitzar presencialment a l’OAC i telemàticament a l’OVAC.

L’alumnat nou que no hagi estat matriculat el curs passat haurà de realitzar la matrícula presencialment el dia 18 de setembre a l’Escola de Música i Dansa de Formentera. Els nous alumnes hauran d’aportar la següent documentació:
2 fotografies de carnet.
Els números de DNI de l’alumne/a i dels pares.
Fotocòpia del llibre de família nombrosa, si és el cas.
Fotocòpia de la capçalera de la nòmina en el cas de pares/mares que treballin al Consell.
El número de compte o IBAN on es vulgui que es faci la domiciliació.
A l’Escola s’hi imparteixen estudis oficials de música i dansa d’Ensenyaments Elementals i d’Ensenyaments Professionals, oferint les titulacions elementals de les especialitats de flauta travessera, guitarra i piano.
Així, el centre imparteix des d’estudis d’Iniciació a la Música per a nens de 6 i 7 anys, fins a tallers de Música Tradicional passant per estudis d’Ensenyaments Professionals, abastant així totes les edats i opcions que els alumnes puguin tenir.

About Author

Comments are closed.

background