El PP de Formentera dedica tres dies a consensuar la regulació del lloguer turístic amb els afectats

La formació opositora ha anunciat que aquesta setmana es reunirà amb comercialitzadors turístics i altres afectats per la regulació del lloguer turístic en unes jornades que tendran lloc a la seu del carrer Diputat Marià Serra de Sant Francesc. Les reunions comencen demà, dimecres 14 de març i s’estendran fins al divendres 16 de març, cada tarda de les 18 h a les 20 h.
La consellera popular, Anna Negre, ha assenyalat que “s’ha de donar seguretat a propietaris i comercialitzadors amb una oferta de qualitat per als nostres turistes”. En aquest sentit, destaca que “al contrari de l’esquerra, el PP sí que creu en el consens i en la regulació de temes tan importants com el lloguer turístic”. La idea del PP és recollir les impressions sobre aquest assumpte dels sectors afectats amb la intenció de negociar posteriorment la proposta de regulació amb el Consell, i, en cas de ser rebutjada, activar-la si els populars governassin a partir de 2019.
Així mateix, el PP ha lamentat que la seva iniciativa per establir la zonificació i possible ampliació de places turístiques no comptàs amb el suport de GxF en el plenari de gener.
El PP recorda que, actualment, el lloguer turístic de pisos a les zones urbanes de Formentera està prohibit, i també en els habitatges de sòl rústic que no estiguin donats d’alta al registre oficial.

About Author

Comments are closed.

background