El Racing guanya al San Pablo (4-1) i segueix aspirant a tot

Les al·lotes entrenades per Israel García tenien una cita molt complicada aquest cap de setmana en la lliga pitiüsa de futbol sala, en què rebia el San Pablo, el combinat que aspirava a atrapar al Racing a la classificació. El públic de Formentera respongué al compromís i un centenar de persones animaren al Racing, que començà avançant-se en el marcador per mitjà d’Helena Serrano, qui aprofità un servei des de la cantonada i una bona combinació amb Anna Riera.
Les eivissenques empataren després de treure partit d’un rebuig de la portera del Racing, que abans del descans ja havia tornat a establir l’avantatge a l’electrònic gràcies a un gol de Daysee Aguilera.
A la represa el San Pablo va tenir les millors oportunitats, que salvà la portera formenterera, però finalment seria el Racing qui marcaria per mitjà de Daysee, que faria pujar el 3 a 1. Quan faltaven cinc minuts per la conclusió i ja jugant amb certa tranquil·litat, la capitana Anna Riera establiria el definitiu 4 a 1.
El Racing és a tres punts del líder, el Gasifred Atlético, que és precisament el rival del pròxim diumenge al Poliesportiu Antoni Blanc.