Ràdio Illa rep un nou premi

Anit en una gala a Palma es van atorgar els PREMIS SOMRIU 2018 que donen la productora Somriu Produccions i els professionals del sector audiovisual a Balears.

Ràdio Illa va rebre el Premi d’Honor 2018 per “la seva tasca radiofònica de proximitat, que en els darrers anys l’ha conertit en el mitjà de referència a Formentera”.

En la gala celebrada a Tito’s Palma també van ser premiats, com a millor informatiu autonòmic TV3, com a millor presentadora va ser escollida Neus Albis del programa d’IB3 Dues Voltes, el millor presentador segons el jurat ha set el popular Joan Monse, el millor reporter per a Diego Revuelta, el mallorquí que fa feina a @EspejoPublico d’Antena 3 TV, el premi a millor reportera va ser per la corresponsal de La Sexta a Balears, Alba Gonzalez.

El Premi per al millor programa autonòmic el van rebre els companys del programa humorístic LandRoberTVG de la Televisió gallega, el de millor actor balear per en Joan Miquel Artigues i el de millor actriu per n’Agnès Llobet.

El proper dijous Ràdio Illa recollirà el Premi Comunicació 2018 d’ONDA CERO RÀDIO  que el jurat d’aquests premis ha otorgat a l’emissora formenterera per la seva tasca diaria amb la informació de proximitat i el seu compromís social.

 

About Author

Comments are closed.

background