Reforç de luxe per la defensa del Formentera: Juan Cifre

El projecte esportiu dels roig i negre segueix agafant força abans de l’ inici de temporada el proper dia 19 a Menorca. La darrera incorporació arriba del Poblense. Es tracta de Juan Cifre Navas lateral dret de 25 anys.

Cifre és un jove jugador format a la pedrera del Mallorca on ha passat per gairebé totes les categories. Després d’estar dos temporades a Tercera Divisió amb el filial del club vermellenc, va aconseguir l’ascens a Segona B. El seu bon paper va fer que arribés a debutar amb el primer equip a Segona Divisió A.

La seva carrera futbolística també passa per clubs com el filial de l’Sporting de Gijón i el Llosetense tots dos a 2ª B.

La darrera temporada, Cifre, va fitxar pel Poblense, en un projecte que pretenia pujar de categoria. L’equip blau-grana va jugar playoff d’ascens a Segona B tot i que finalment no el va superar.

Cifre, és un jugador molt conegut al futbol balear que es caracteritza per ser un lateral dret de llarg recorregut, segons el defineix el director esportiu «Pirri». «És un futbolista defensiu amb caràcter atacant. Puja molt bé per banda, té bon centre, és ràpid i té arribada. Per la seva manera de veure el futbol, és un jugador que s’adapta perfectament al sistema que vol el mister del Formentera.

About Author

Comments are closed.

background