TOP

Sanjuán sobre la derrota a Cornellà: “No hem aparegut pel camp”

Diumenge per oblidar el d’ahir a Cornellà on un Formentera amb cinc baixes caigué per 4 a 1. Els catalans s’avançaren al minut 16, mentre que el solitari gol del Formentera no arribaria fins que al minut 79 Bonilla escurçà distàncies posant momentàniament el 3 a 1 al marcador. L’entrenador roig-i-negre, Tito García Sanjuán, assenyalà que “hi ha dies com aquest, en què no et surt res. En cap moment hem aparegut pel camp. Fins avui hem competit bé, però avui ens han tornat a la realitat”.
Amb la derrota el Formentera cau fins a la catorzena posició, però es manté a 3 punts de les places de descens.
On precisament es troba la Penya Deportiva, que empatà a 1 a Santa Eulària davant del Sabadell, i es troba en la posició 17. El líder, el Mallorca, ahir guanyà per 0 a 2 a Alcoi, mentre que l’Atlètic Balears no passà de l’empat a 1 a casa contra l’Olot i es manté en setena plaça.