SD Formentera fitxa a Neeskens

Es tracta d’un jugador de banda de 24 anys procedent del Cosmos de Nova York, que milita a la 1º Divisió dels EEUU. El cognom us sonarà perquè és fill del mític jugador holandes del Barça dels 70, l’Ajax i la selecció holandesa, Johan Neeskens.
Es tracta d’un jugador polivalent que desenvolupa la seva funció al camp per la banda esquerra, tant d’interior com de lateral. “John és interior i lateral esquerra, i de la mateixa manera ho pot fer també en banda dreta. Té talent i qualitat, ha estat a tres clubs de Segona B a Espanya i ha compartit vestuari al Cosmos amb Raúl González (exjugador del Reial Madrid) i Marcos Senna (exjugador del Villarreal CF). A més, també ha jugat a tres clubs professionals dels Estats Units, i per tant, sap el que és estar a un vestidor, segons els directius del Formentera.
John Neeskens, va sortir de la pedrera de la Damm CF, un dels clubs referents a Catalunya pel que fa a la formació de futbol base. Posteriorment, va marxar a Vila-real per jugar a l’equip filial del Villarreal CF, on hi va estar durant una temporada.
La temporada 2013/14, va tornar a Catalunya per jugar al Sant Andreu de Segona B, i posteriorment amb el CF Badalona.
El salt al futbol dels Estats Units el va fer en la temporada 2014/15 amb el Colorado Rapids de la MSL (1a Divisió). La seva bona campanya no va passar desapercebuda per grans clubs i el va fitxar el New York Cosmos. Un any ple d’èxits on el seu equip va aconseguir el títol de lliga.
Tot i que va completar una bona temporada, John Neeskens va decidir tornar a Espanya, i concretament a Barcelona, on va fitxar pel CF Gavà (2aB) a la temporada 2016/17, on podia compaginar el futbol professional amb el seu treball; model de publicitat.
L’última temporada, 2017/18, Neeskens va canviar d’equip i va començar la lliga amb el FC Santboià, de Tercera Divisió. Però, ràpidament li va sortir la possibilitat de tornar als Estats Units, i va fitxar per segona vegada amb el Comos de Nova York, on precisament també va jugar el seu pare, el mític Johan Neeskens. Va finalitzar la lliga americana i el seu equip va lluitar pel títol de lliga fins al final però va caure al playoff.
Dintre del seu amplíssim currículum també cal destacar que va debutar amb la selecció catalana territorial amateur.
Ara, John Neeskens, inicia una nova experiència a Formentera on se l’espera amb els braços oberts. A més Formentera és un lloc que li permet estar a prop de la seva família i del negoci que té a Barcelona.

About Author

Comments are closed.

background