Segon derbi pitiús consecutiu per al Formentera

Després del treballat empat contra el CD Eivissa, ara els roig i negres s’enfrontaran a l’illa veïna amb el Sant Rafel, un equip de la mitja taula que no guanya un partit des del passat 1 de desembre. El Formentera per la seva banda, necessita la victòria per refermar-se en zona de play-off i allunyar-se del Felanitx que, en cinquena posició, és sols un punt per sota.
L’entrenador roig i negre, Ivan Gómez Roa, no podrà comptar amb els lesionats Iván GarcíaElio MoyaJuanca i Adri Gimeno ni amb el sancionat Armando. En canvi, es recupera a Carlos Terol.
El partit de la 21a jornada de lliga entre el Sant Rafel i el Formentera es disputarà demà dissabte a partir de les 16.30 h. Com sempre, la transmissió de Ràdio Illa amb en Xavi Guasch començarà a partir de les 16.15 h.
Recordem que el club ha organitzat una expedició de l’afició per animar l’equip. Així, la sortida del bus del port de Vila serà a les 15.30 h, mentre que la tornada des de Sant Rafel cap al port serà a les 19 h. El preu d’anada i tornada és de 5 €.

About Author

Comments are closed.

background