Segueixen a l’UCI dos tripulants del iot que va xocar contra sa Torreta

Els dos ferits greus que viatjaven a bord de la llanxa motora ‘Mo’ndo’, que la nit de dimarts va topar contra l’illot pròxim a s’Espalmador, romanen ingressats a la Unitat de Cures Intensives.
El pacient de 49 anys, que va ingressar amb un traumatisme cranioencefàlic i traumatisme facial sever, roman a l’espera de l’evolució de les ferides. L’altre pacient, que presentava fractures en diversos ossos facials, es troba estable dins de la gravetat, segons l’informe mèdic.
Recordam que els dos ferits foren traslladats en helicòpter dimarts a la nit fins a Eivissa, per a ser ingressats durant la matinada a la Policlínica Nuestra Senyora del Rosario.
Els altres quatre ocupants de l’embarcació, d’edats compreses entre els 17 i els 22 anys, patiren policontusions de caràcter lleu i van ser traslladats inicialment a l’Hospital de Formentera per rebre atenció mèdica. Posteriorment van ser donats d’alta.
D’altra banda, l’embarcació sinistrada, de la qual només sura la part de proa, està fondejada al Caló de s’Oli, prop de la Savina, a l’espera de ser retirada per part de l’armador. Salvament Marítim ha informat que no hi ha risc de contaminació ni d’abocaments.

About Author

Comments are closed.

background