Set alumnes de l’Institut Marc Ferrer comencen avui la selectivitat

Fonts de l’Institut Marc Ferrer han informat a Ràdio Illa que set alumnes del centre de secundària de Formentera es presenten a les proves del juny d’accés a la universitat, d’un total de 22 estudiants que enguany han cursat 2n de Batxillerat. Cal destacar que ara fa sis anys, una vuitantena d’estudiants començaren el curs a 1r d’ESO.
Els 15 alumnes que han cursat 2n de Batxillerat a Formentera i que no es presenten a la selectivitat és perquè no han aprovat totes les matèries i hauran de concórrer a la recuperació del mes de juny per posteriorment optar a la segona convocatòria de la selectivitat, que enguany tendrà lloc al juliol i no al setembre, com era habitual fins al 2018. Els resultats de les proves d’accés a la universitat del mes de juny es publicaran el pròxim dia 14.

Literatura castellana i llengua estrangera
Avui, a les 8.30 h s’ha citat als alumnes a la recepció de l’Institut Marc Ferrer, a les 8.45 h s’ha procedit a l’entrada a l’aula i a les 9 h ha començat el primer examen, de Llengua castellana i Literatura. Després d’un descans de poc més de 30 minuts a les 11.15 h ha començat el segon examen del matí, de llengua estrangera i ja a la tarda, a partir de les 15 h se celebren les proves de matèries no comunes, específiques de cada itinerari, que s’allargaran fins a les 18.45 h. Els exàmens d’accés a la universitat tendran lloc avui, demà i passat demà.

 

About Author

Comments are closed.

background