Sílvia Tur demana que el Govern balear impulsi la investigació sobre la posidònia a Can Marroig

La diputada per Formentera ha enregistrat una iniciativa al Parlament, en què assenyala que, des del 2011, la posidònia oceànica està inclosa en el Catàleg espanyol d’espècies amenaçades i que per tant, no és suficient la posada en servei dels sistemes d’assistència i vigilància al fondeig.
Així, la representant de GxF i PSOE ha afirmat que per part del Govern autonòmic s’ha de treballar també en la recerca aplicada a aquest hàbitat.
Sílvia tur ha assenyalat que l’estació d’investigació de Can Marroig forma part d’una xarxa de tres estacions, juntament amb ses Salines de Mallorca i la Mola de Menorca, que es va posar en marxa l’any 2003.
Així la diputada insta al Govern a promoure convenis amb diferents institucions i grups de recerca com ara l’IMEDEA o l’Institut Espanyol d’Oceanografia.
Per Tur l’objectiu és clar, i passaria perquè Can Marroig esdevingui un espai permanent de generació de coneixement, de manera que aquestes instal·lacions públiques s’obrin a tots els grups de recerca interessats a investigar sobre posidònia.

About Author

Comments are closed.

background