Taules en el retorn d’en Contreras a Formentera

El Formentera ha empatat 1 a 1 el partit contra el CD Eivissa corresponent a la jornada 17 de la tercera Balear. L’equip de Vila, a vuit punts del Formentera i sisè a la general, venia d’encadenar sis partits sense perdre, i ha demostrat el perquè d’aquesta bona ratxa. Amb tres ex formenterers a l’onze inicial, l’equip eivissenc s’ha sentit còmode al camp, sobretot a la primera part, en què ha complicat molt la sortida de la pilota del Formentera, a qui ha costat molt passar del mig camp durant els primers 45 minuts. No obstant això, els roig-i-negres s’han avançat, demostrant una gran efectivitat. En la primera arribada amb perill a la porteria de ContrerasMourelo ha retallat al sevillà amb molta qualitat després d’una gran passada de Colau i ha fet pujar 1-0 al marcador. Jugada magistral dels homes de Gómez Roa per posar-se davant en el marcador. Però més enllà d’alguna internada per banda i alguna contra, l’equip local no ha inquietat massa al CD Eivissa, que seguia ben posicionat al camp fent replegar als roig-i-negres a camp propi.

Així hem arribat al final de la primera part i en la represa, gerro d’aigua freda al cap de 30 segons, amb una jugada marca de la casa de l’ex formenterer Cristian Terán, que després de deixar enrere diversos locals, ha batut en Pepelu, amb un excel·lent xut creuat. En Terán no falla en la seva tradició d’aixafar la guitarra als formenterers quan torna al Municipal vestint la samarreta d’un equip rival.
A partir d’aquell moment, el partit s’ha endurit notablement i tota la contenció de l’àrbitre durant la primera part en el capítol d’amonestacions s’ha acabat i les interrupcions i targetes han estat constants fins al final del partit. Major domini dels formenterers en els segons 45 minuts, però ha set el CD Eivissa, de nou per mitjà de Terán, qui, amb una pilota al pal, ha estat a punt d’endur-se els tres punts del Municipal. En qualsevol cas, el Formentera ha tingut les seves opcions al final del partit amb una arribada de Javi Boix i un xut llunyà de Bonilla, però l’electrònic ja no s’ha mogut i el partit ha acabat amb repartiment de punts.

El pitxitxi de l’equip, a la banqueta
Cal lamentar les substitucions per lesió de Górriz i Colau, dos jugadors vitals en el joc d’atac dels formenterers, i que Víctor Ruiz ha vist íntegrament el partit des de la banqueta per decisió tècnica. El míster Gómez Roa ha explicat als micròfons de Ràdio Illa al final del partit que en Víctor demà passa ja la revisió mèdica amb el St. Gallen suís, un equip de la super lliga suïssa que té molts números de jugar a Europa la pròxima temporada.
En definitiva, ambient inconfusible avui al Municipal, amb una gran entrada i presència d’una cinquantena de seguidors visitants sense que s’hagi de lamentar cap incident entre les aficions.
La propera cita en lliga del Formentera, finalment, i per raons de gestió per part de la Federació Balear difícils d’explicar, és el pròxim dilluns a les 20 h al camp del Murense, un partit retransmès, com sempre, pels micròfons de Ràdio Illa.