Torna la cita amb el món digital amb el Formentera 2.0

Aquesta serà la 6a edició de l’esdeveniment anual de la nostra illa entorn del món digital. Les jornades es desenvolupen en diferents espais de l’illa que faciliten la interrelació entre tots els assistents fomentant el networking i les relacions professionals. Una ocasió per compartir talent, coneixement i veure les últimes tendències comptant amb les opinions de professionals de referència.
En aquesta edició del Formentera 2.0 comptarà amb diversos ponents, dels quals destacam Sarah Harmon, responsable Linkedin Iberia, que ens parlarà de noves estratègies per la cerca de feina, Lluís Alsina, responsable d’innovació i digital de Gest Music, que explicarà com destacar a les xarxes socials, o Glòria Molins, responsable d’Airbnb.
Així la Formentera 2.0 es consolida com un espai on abordar assumptes de màrqueting digital, continguts, social media, estratègia digital, creativitat, disseny i comunicació. La cita, del 3 al 6 de maig, està dirigida a tota mena de perfils, des de periodistes, a creatius o community managers.

About Author

Comments are closed.

background