Trasmapi reforça l’Escola Municipal de Vela

En una visita ahir a les instal·lacions del nou centre de la Savina, la naviliera Trasmapi féu entrega del nou material en el marc del conveni de col·laboració signat l’any passat. Es tracta de caiacs i material nàutic divers.
Malgrat que l’escola opera a unes instal·lacions provisionals a l’espera de la finalització del futur Centre d’Esports Nàutics, enguany ha comptat ja amb més de 300 cursos. La naviliera es va comprometre l’any passat amb la signatura d’un conveni per valor de 7000 euros a donar suport a l’Escola Municipal de Vela de Formentera durant el 2017 i el 2018, un conveni que establia també una pròrroga per dos anys més.
Amb aquestes ajudes es possibilita la millora dels serveis, l’adquisició d’elements nàutics per a l’ensenyament i la pràctica de la vela, el surf de vela i el caiac a les instal·lacions de l’Escola. Així mateix, Trasmapi presta el servei de transport marítim entre Formentera i Eivissa de persones, vehicles i mercaderies relacionades amb activitats de l’Escola municipal de vela.

About Author

Comments are closed.

background