Últimes places disponibles pel taller d’interpretació teatral d’Espai F

L’Aula de Teatre d’Espai F obri la temporada amb una nova edició d’aquesta formació en teatre orientada tant als que desitgen iniciar-se en el món de la interpretació com als que pretenen aprofundir en el fenomen escènic.
El curs té una durada de 6 mesos, de novembre a abril, amb una classe setmanal els dilluns de 18 a 20 h, el que suma 50 hores, i un preu de 250 euros. L’inici previst de les classes és el dilluns vinent.
El punt de partida de les sessions inclourà exercicis de relaxació i d’alliberament creatiu, de reflexió i diàleg; fomentant l’escolta i la imaginació.
L’objectiu del curs serà aprofundir en l’anàlisi dels personatges i la seva evolució, amb exercicis que ens ajudin a apropar-nos-hi i a desemmascarar-nos per a aconseguir gaudir del plaer del teatre.
El curs estarà conduït per Àngels Escandell, actriu i docent eivissenca amb una llarga experiència com a professora d’interpretació en el col·lectiu teatral eivissenc GAT.
Per a més informació i reserva de places, els interessats s’han d’adreçar al correu-electrònic: info.espaifrumentaria@gmail.com o personalment a l’OAC.

About Author

Comments are closed.

background