TOP
Cada resident major de 16 anys disposarà de fins a quatre bons de descompte de 15 euros que podrà bescanviar per comprar al petit comerç. CAIB

10 establiments de Formentera s’adhereixen a la campanya Bons Illes Balears

Una desena de comerços de Formentera, tots ells situats a Sant Francesc, s’han adherit a la campanya Bons Illes Balears en la segona convocatòria d’aquest 2023, que s’iniciarà el pròxim dilluns 02 d’octubre i comptarà amb un pressupost de 875.205 euros.

Es tracta dels següents negocis: Corall Vermell, Tuyyo Formentera, Modas Ferrer, Nomads, Nuëet, Te Doy la Luna, Strivancus, relacionats amb el sector de la roba, calçat i complements, així com Instalaciones Jodar, on es poden adquirir electrodomèstics, la botiga especialitzada en informàtica Serviplus Formentera i la ferreteria Bricopaya.

1.042 establiments a Balears
Els comerços adherits a la nova campanya han augmentat fins a 1.042, el que representa un nou rècord de participació i un increment del 7,64% respecte al nombre de comerços validats en l’edició anterior. Per illes, han sol·licitat l’adhesió un total de 1.010 comerços; els 10 esmentats a la nostra illa, així com 62 a Eivissa, 132 de Menorca i 838 de Mallorca.

Aquest és el tercer any consecutiu que la Direcció General de Comerç del Govern impulsa aquest programa d’estímul per al petit i mitjà comerç de la nostra comunitat mitjançant el regal de bons de descompte per a compra local i consum de proximitat.

Funcionament de la campanya
El funcionament serà el mateix de campanyes anteriors: cada ciutadà major de 16 anys resident a Balears rebrà fins a quatre bons de 15 euros que podrà bescanviar en els establiments adherits a la campanya per compres superiors a 30 euros, fins a un màxim de 60 euros de descompte per persona. Els bons es podran acumular en una sola compra o usar en diferents compres, en diversos o en un únic comerç, i s’han de sol·licitar directament a les botigues, ja que no són aplicables a compres per Internet.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES